Saplela se dok je šetala ulicama Krita, a kada je shvatila šta je ispred nje ostala je u ŠOKU!

Izvor: Prva.rs, 07.Okt.2018, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saplela se dok je šetala ulicama Krita, a kada je shvatila šta je ispred nje ostala je u ŠOKU!

Mladi britanski par Edvard Gibson (24) i Džesika Frenk (22) pronašli su kesu s novcem i to u iznosu od 7000 eVra tokom šetnje ulicama grčkog grada Agios Nikolaosa na Kritu.
"Saplela sam se za nešto dok smo šetali pored prodavnice. Uočila sam hrpu papira i tek kasnije, kada sam malo bolje zagledala shvatila sam da se radi o novcu. Ni u jednom trenutku nisam ni pomislila da bi trebalo da ga zadržimo", ispričala je Džesika za britanski "The Sun".
Kesu s iznosom od 7000 evra prijavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << su policiji kojoj je trebalo 20 minuta da izbroji tačnu svotu novca koja se nalazila u njoj. Ubrzo su otkrili i vlasnika, odnosno vlasnicu. U pitanju je 60-godišnja žena, po zanimanju trgovac, kojoj je novac zarada.

Policija je Britance upoznala s vlasnicom koja ih je dočekala u suzama, zahvalna na njihovom plemenitom činu.
Pretpostavlja se da je gospođa vreću izgubila na putu do banke, a mladi par poručuje da ih raduje spoznaja da su učinili nešto tako veliko za nekoga. Iznos od 7.000 evra je prosečna godišnja zarada stanovnika Grčke.
Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.