Izvor: Blic, 11.Maj.2023, 12:46

Šapić: "Postoje stvari koje su iznad svakog rejtinga i politike"

"Postoje momenti kada morate da stanete, kada je nešto iznad svakog rejtinga, svake popularnosti, svake političke agende i ko se ni tada Boga ne boji, ne znam kako živi i kako nalazi smisao u svemu što radi", rekao je Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda, komentarišući velike tragedije koje su zadesile naš glavni grad i njegovo dosadašnje nepojavljivanje u javnosti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽESTOK ODGOVOR! "Čitava javnost SEDAM dana lešinari, ko se ni tada BOGA se NE BOJI..." - Evo kako je ŠAPIĆ reagovao na poslednje napade na NJEGA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić oglasio se povodom poslednjih napada na njega u delu opozicionih medija...Postoje momenti kada morate da stanete, nešto što je iznad svakog rejtinga, svake popularnosti, svake političke agende i ko se ni tada Boga ne boji, ne znam kako živi i kako nalazi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.