Izvor: Blic, 16.Jan.2024, 14:39

Šapić: Licemerstvo organizacija koje se bave pravima Roma jer nisu osudile napad na radnika "Gradske čistoće"

Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda, obišao je danas radnike „Gradske čistoće” među kojima je bio i napadnuti radnik ovog preduzeća. Kako je tom prilikom Šapić podsetio, ovaj mladić je na sramotan način napadnut u noći između subote i nedelje na Zelenom vencu, ali se ovim povodom nijedna organizacija koja se bavi pravima Roma nije oglasila.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"APELUJEM NA VLASTI DA SANKCIONIŠU POČINIOCE" Aleksandar Šapić obišao napadnutog radnika "Gradske čistoće"

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024

Bivši gradonačelnik osudio sramni akt..Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obišao je danas radnike „Gradske čistoće” među kojima je bio i napadnuti radnik ovog preduzeća...Kako je tom prilikom Šapić podsetio, ovaj mladić je na sramotan način napadnut u noći...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.