Izvor: Blic, 22.Jan.2020, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SZO sutra donosi odluku o proglašenju GLOBALNOG VANREDNOG STANJA

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) saopštila je da će sutra odlučiti da li će proglasiti globalno vanredno stanje zbog izbijanja epidemije novog koronavirusa koji se širi iz Kine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SZO: Odluka o uvođenju vanrednog stanja u četvrtak

Izvor: B92, 22.Jan.2020

Svetska zdravstvena organizacija saopštila je da će sutra odlučiti da li da proglasi globalno vanredno stanje zbog izbijanja epidemije novog koronavirusa...Ukoliko se to dogodi, to će biti šesti put da se proglašava vanredna situacija na međunarodnom nivou tokom poslednje decenije..."Donošenje...

Nastavak na B92...

Počeo sastanak SZO o KORONAVIRUSU: Moguće je uvođenje GLOBALNOG VANREDNOG STANJA zbog epidemije

Izvor: Blic, 23.Jan.2020, 11:58

U sedištu Svetske zdravstvene organizacije u Ženevi danas je počeo sastanak eksperata, na kojem će odlučiti da li će SZO proglasiti globalno vanredno stanje zbog izbijanja epidemije novog koronavirusa, koji se širi iz Kine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.