Izvor: Blic, 11.Nov.2019, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVINJSKA GLAVA NA TREMU Ivana (22) je brutalno pretučena, dečko joj je peglom pržio glavu, a sad dobija jezive preteće poruke

Suđenje Đorđu Lackoviću (24), koji je 12. marta brutalno prebio svoju devojku Ivanu Filipović (22) u novosadskom stanu u kom su zajedno živeli, odloženo je prošle nedelje. Lacković je svoje nepojavljivanje na ročištu pravdao lošim zdravstvenim stanjem, dok je Ivanin advokat saopštio da ona nije došla jer ne bi mogla da podnese susret sa nasilnikom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ispred kuće brutalno pretučene djevojke ostavljena svinjska glava

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Nov.2019, 00:00

Suđenje Đorđu Lackoviću (24), koji je osumnjičen da je 12. marta brutalno pretukao svoju djevojku Ivanu Filipović (22) u novosadskom stanu u kom su zajedno živjeli, odloženo je prošle nedjelje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.