Izvor: Blic, 11.Sep.2023, 04:32

"SVIMA JE GOVORIO ISTE GADOSTI!" Učitelj jahanja danas pred sudom: Od 2010. silovao polaznice škole, najmlađa žrtva imala 11 godina!

Miloš Đukić (68), kaskader i učitelj jahanja, koji je optužen za silovanje sedam polaznica svoje škole, među kojima je pet devojaka bilo maloletno, danas će se u Višem sudu u Beogradu suočiti sa optužbama i izneti svoju odbranu. Đukić je optužen da je 11 godina silovao polaznice svoje škole, a sve je razotkriveno nakon što su hrabre devojke izašle u javnost i progovorile o seksualnom nasilju koje su preživele.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"PUSTITE GA IZ PRITVORA, SMRŠAO JE" Sramna odbrana inspektora jahanja optuženog za silovanje: Svoje žrtve optužio da lažu, njegov advokat traži da se brani sa slobode

Izvor: Blic, 11.Sep.2023

Miloš Đukić, instruktor jahanja optužen za silovanje i polno uznemiravanje polaznica škole u kojoj je predavao, iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Ipak, on je istovremeno rekao da devojke koje su ga optužile "nisu u pravu". Đukić je pred Višim sudom u Beogradu negirao krivicu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.