Izvor: Blic, 03.Nov.2021, 00:24

SVI TRIKOVI GORANA DŽONIĆA Osumnjičen za ubistvo brata od tetke i njegove porodice, pokušava da istragu usmeri u ćorsokak: KOJI JE SLEDEĆI POTEZ?

Goran Džonić (54), osumnjičen za ubistvo svog brata od tetke Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije, sve vreme menja iskaze i vara istražitelje. Na sve načine pokušava da spere krivicu sa sebe. Mnogi s nestrpljenjem očekuju njegov naredni potez.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"SMRT BI BILA ZLATNA ZA NAS, KLETE RODITELJE" Potresna ispovest majke Gorana Džonića - nisu angažovali advokata, traže doživotnu kaznu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2021

Osumnjičenog ubicu porodica ne štedi i ograđuje se od njega, što je njegova supruga Suzana i potvrdila rekavši kratko: "Istraga, sud i policija će reći sve"...Istražnim organima u slučaju monstruoznog ubistva Gorana, Gordane i Lidije Đokić, za koje je osumnjičen njihov rođak, bivši vatrogasac...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.