Izvor: Blic, 28.Maj.2024, 00:47

"SVI SU ŽELELI DA NE USPEMO" Održana završna konvencija liste "Biramo borbu" - Dobrica Veselinović: Napadali su nas i jedni i drugi (FOTO)

U Beogradu je večeras održan predizborni skup izborne liste "Biramo borbu" na kome su njeni predstavnici predstavili plan za smenu vlasti u tri koraka, a koji podrazumeva, kako su rekli, ujedinjenje opozicije, učešće i pobedu na izborima, kao i izgradnju stranačke infrastrukture.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Završna konvencija “Biramo Niš” u sredu na keju

Izvor: JužneVesti.com, 28.Maj.2024

Predizborni završni skup izborne liste "Biramo Niš" na kome su će njeni predstavnici još jednom pred izbornu tišinu predstaviti plan za promenu vlasti održaće se sutra, 29. maja, od 18 sati u Amfiteatru na niškom keju...Na završnoj konvencij govoriće kandidat za gradonačelnika Niša Đorđe...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.