Izvor: Blic, 15.Maj.2023, 23:50

SVI SU VEROVALI DA JE BIO ŽRTVA ULIČNOG KRIMINALA Isplivali monstruozni detalji ubistva tehnološkog mogula koji je izboden na smrt

Pre nego što je ubijen, Bob Li, uspešni pripadnik elitne poslovno-tehnološke scene u San Francisku, bio je poznat i kao aktivni član tamošnje, poprilično razuzdane parti scene. Isto je važilo i za Hazar Momeni, suprugu poznatog gradskog plastičnog hirurga. Njihova bezbrižna druženja na zabavama punim rekreativnih konzumenata droge i ljudi spremnih na neobavezni seks, završila su na najgori mogući način 4. aprila ove godine. U rano jutro Bob Li (43) izboden je na ulici u finom delu San Franciska, a ubodi nožem, iako je živ stigao do bolnice, bili su za njega fatalni.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.