Izvor: Blic, 29.Maj.2020, 21:41

SVI SU BILI LUDI ZA ŠEFOM Hitlerov telohranitelj otkrio šokantne detalje: Šarmirao je i muškarce i žene, gutale su ga poput STADA KRAVA, a nju je redovno "servisirao" zbog para!

Geše se pridružio nacističkoj stranci 1922. godine kada je imao samo 17 godina. Nedugo zatim se prvi put susreo sa Hitlerom u Berlinu. Ostao je posvećen Fireru do kraja života, uprkos činjenici što je imao težak problem sa pićem. Bio je poznat kao svadljiv i zastrašujuć za sve protivnike nacista. (Da biste nastavili sa čitanjem ovog teksta, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NISU ME UBILI, ALI MI NE DAJU DA ŽIVIM Razotkrio je sve tajne napuljske mafije i našao se na listi za ODSTREL! Kako izgleda život čoveka koji 14 godina živi u mraku

Izvor: Blic, 30.Maj.2020, 11:12

Italijanski pisac Roberto Savijano pri vrhu je popisa ljudi koje zloglasna napuljska mafija Kamora želi da vidi mrtvog. Savijano je na mafijašku crnu listu dospeo nefikcijskim romanom “Gomora” 2006. kojim je razotkri poslove i svakodnevicu čuvene napuljske mafije. (Da biste nastavili sa čitanjem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.