Izvor: Blic, 20.Avg.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SVI SMO SKLONI PARANOJI" Tviter gori zbog uloge Nenada Jezdića na otvaranju novog auto-puta, a on ovako odgovara

Nakon što je nastupio na otvaranju auto-puta Miloš Veliki pre dva dana, kome je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, glumac Nenad Jezdić je na društvenim mrežama oštro kritikovan.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NENAD JEZDIĆ ZAČEPIO USTA MNOGIM! ODAZVAO SAM SE NA POZIV SVOJE DRŽAVE! Ako će nam jezik i tastature biti oružje, a ne ono što realno možemo da napravimo, ONDA BOLJE DA NAS NEMA!

Izvor: RTV Pink, 20.Avg.2019

Nenad Jezdić, proslavljeni srpski glumac, sramno je osuđen od strane srpske elite na društvenim mrežama zbog činjenice da se odazvao pozivu da dočeka delagaciju srpskog predsednika Aleksandra Vučića tokom obilaska novog auto-puta koji je juče svečano otvoren i čita monodramu "Miloš Obrenović"...

Nastavak na RTV Pink...

Gradonačelnik Radojičić: Cenim zalaganje Jezdića, ne smemo dozvoliti da se Srbija polarizuje

Izvor: Večernje novosti, 20.Avg.2019

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić smatra da je neprimerena hajka koja se poslednja dva dana vodi u javnosti protiv našeg velikog glumca Nenada Jezdića Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić smatra da je neprimerena hajka koja se poslednja dva dana...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.