Izvor: Blic, 21.Mar.2019, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SVI MISLE DA IMAMO SEKS SVAKI DAN" Milijana (21) otkrila detalje iz veze sa 53 godine starijim koje Srbija nije mogla NI DA NASLUTI

Svojom ljubavnom pričom Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) potpuno su "probudili" Srbiju koja već danika priča o tome, a sada je Milijana rešila da otkrije i sve o njihovim seksualnim odnosima koji su, zbog priorde njihove veze, intrigirali bar jedan deo javnosti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U PROGRAMU UŽIVO OGOLILI INTIMU Milojko (74) je imao DVA BRAKA, a Milijana (21) otkrila šta joj je on pričao dok je još BILA MALOLETNA

Izvor: Blic, 21.Mar.2019

Milijana Bogdanović i Milojko Božić ovog jutra su gosti kod Milomira Marića na "Hepiju" i tom prilikom su otkrili pojedinosti iz svog privatnog života o kojima će se tek pričati.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.