KRAH BRAKA KRILA OD SVIH: Razvela se Slavica Ćukteraš?! Nakon 5 godina stavili tačku na ljubav?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2019, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAH BRAKA KRILA OD SVIH: Razvela se Slavica Ćukteraš?! Nakon 5 godina stavili tačku na ljubav?! (VIDEO)

Niko nije znao...

Pevačica Slavica Ćukteraš je nedavno predstavila svoju novu pesmu, kao i stajlig i tom prilikom istakla da se njenom suprugu Vladimiru Avramovu sviđa njen novi izgled.

Ipak, kako se navodi u emisiji "Ekskluzivno", Slavica je samo pokušavala da sakrije od javnosti činjenicu da se pre mesec dana rastala od fudbalera.

- Par se razišao u miru i slozi, pre svega zbog interesa zdravog odrastanja njihove ćerkice Viktorije - navode iz Pinka.

Evo kako je to izgledalo:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon pet godina braka: Pevačica Slavica Ćukteraš razvela se od fudbalera (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 18.Dec.2019

Pevačica pokušala da sakrije činjenicu da se pre mesec dana rastala od fudbalera, sa kojim ima ćerku Pevačica Slavica Ćukteraš nedavno se vratila na muzičku scenu, nakon višegodišnje pauze. Ona je tada predstavila svoju novu pesmu i tom prilikom istakla da se njenom suprugu...

Nastavak na Večernje novosti...

Slavica Ćukteraš krije da se razvela od fudbalera?

Izvor: Tracara.com, 18.Dec.2019

Pevačica Slavica Ćukteraš nedavno je predstavila novu pesmu, nov imidž, ali i novi ljubavni status. Mediji danas pišu da se rastala od supruga, fudbalera Vladimira Avramova, ali da za sada to krije u tajnosti. “Pevačica je pokušala da sakrije od javnosti činjenicu da se pre mesec dana rastala...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.