Izvor: Blic, 10.Jul.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVEDOČENJE ŽENE UHAPŠENOG SRBINA "Decu sam odvela u sobu, pored nas bio SPECIJALAC SA PUŠKOM"

Upali su sa maskama i puškama u našu kuću oko pet ujutru. Bilo je oko 20 specijalaca. Prevrnuli su sve po kući. Pitali smo ih šta traže, a oni su nam odgovorili da hoće da vide ima li nešto nezakonito - priča Suzana Denić, supruga uhapšenog Jovana Denića, direktora filijale Nacionalne službe za zapošljavanje za južno pomoravlje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SUPRUGA UHAPŠENOG SRBINA NA KiM: Upali su u zoru sa maskama i puškama, mlađi sin je povraćao od straha

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2018

Za "Novosti" govori Suzana Denić, supruga uhapšenog Jovana Denića, direktora filijale Nacionalne službe za zapošljavanje za južno pomoravlje, koji je jedan od petorice Srba uhapšenih u akciji kosovske policije UPALI su sa maskama i puškama u našu kuću oko pet ujutru. Bilo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.