Izvor: Blic, 14.Jun.2021, 06:12

SVE VIŠE ĐAČKIH EKSKURZIJA IAKO JOŠ NISU DOZVOLJENE Roditelji: "Sin ide na rekreativnu u ponedeljak, zbunjeni smo, ne znamo ko je to odobrio"

Sve više škola organizuje đačke ekskurzije iako Krizni štab i Ministarstvo prosvete još nisu odobrili ovakav vid putovanja i tek će to pitanje razmatrati danas popodne. Zbog toga su mnogi roditelji zbunjeni da li da šalju svoju decu na rekreativnu nastavu mada su već uplatili novac školama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Turističke agencije čekaju zeleno svetlo od Kriznog štaba za realizaciju đačkih ekskurzuja

Izvor: Danas, 14.Jun.2021

Turističke agencije u Srbiji očekuju da Krizni štab danas saopšti odluku o tome da li će đačke ekskurzije, obustavljene prošle godine zbog pandemije korona virusa, moći da se realizuju tokom jeseni ili će uplaćeni novac morati da bude vraćen početkom 2022. godine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.