Izvor: Blic, 01.Dec.2020, 12:41

SVE SMO BLIŽI NOVIM FISKALNIM KASAMA Zakon je sada i u skupštini, a trgovce čekaju i promene i TROŠKOVI

Nove promene za sve privrednike koji koriste fiskalne kase! Od 1. janaura 2022. moraće da imaju dodatni uređaj uz kasu, koji će i trgovcima i preduzetnicima i pravnim licima, doneti i nove troškove. Novi zakon o fiskalizaciji ušao je i u skupštinu, a cilj njegovog donošenja je kontrola i bolja naplata poreza.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STIŽU NOVE FISKALNE KASE! Zakon se razmatra i u Narodnoj skupštini, a trgovce čekaju nove promene

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020

Nove promene za sve privrednike koji koriste fiskalne kase..Od 1. janaura 2022. moraće da imaju dodatni uređaj uz kasu, koji će i trgovcima i preduzetnicima i pravnim licima, doneti i nove troškove. Novi zakon o fiskalizaciji ušao je i u skupštinu, a cilj njegovog donošenja je kontrola i bolja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.