Izvor: Blic, 23.Feb.2024, 22:21

SVE O MALIM BOGINJAMA KOD ODRASLIH Užasna činjenica: Jedna komplikacija uvek ima smrtni ishod, javlja se iznenada i to 6 do 15 godina nakon preležane bolesti!

U Beogradu je prijavljena epidemija malih boginja, i nakon 6. februara, kada se pojavio prvi slučaj posle 10 meseci, sada se svakodnevno javljaju novi slučajevi koji nisu povezani međusobno, što znači je virus u cirkulaciji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UPOZORENJE: Ako ste imali kontakt sa MALIM BOGINJAMA, odmah uradite ovo! Imate rok od samo 72 sata!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024

U skorije vreme se očekuje rast broja obolelih...Dr Maris navodi da se za slučajeve malih boginja u Beogradu ne može reći da su međusobno povezani, ima obolelih iz različitih krajeva grada, što znači da je virus u cirkulaciji. ..Pored dece, po obaveznom kalendaru imunizacije, MMR vakcinu protiv...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.