Izvor: Blic, 10.Avg.2022, 16:31

SVAKI ZAPOSLENI U MOZZARTU OD SADA BESPLATNO I U PRIVATNE KLINIKE: Dodatno zdravstveno dobilo gotovo 3.000 radnika u ovoj kompaniji

Kao kompanija kojoj su važne dobrobit i potrebe svih zaposlenih, Mozzart je uveo dodatno zdravstveno osiguranje za sve svoje zaposlene, njih gotovo 3.000 u Srbiji. Potpisivanjem ugovora sa Milenijum osiguranjem, lider u priređivanju igara na sreću još jednom je dokazao da zdravlje svi treba da vrednujemo na isti način i da nam je značajna zdravstvena zaštita koju imamo bez obzira da li zaposleni rade kao operateri na uplatnom mestu, programeri, novinari ili direktori sektora.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.