Izvor: Blic, 06.Mar.2024, 20:33

SVAKI PUT KADA JU JE ZVAO U KUPATILO, NASTUPAO BI PAKAO Elena (32) podelila jezive detalje seksualnog i fizičkog zlostavljanja od strane svog supruga: "Ne usuđuj se da kažeš deci šta se dešava, ubiću te"

Žrtva porodičnog nasilja, 32-godišnja Elena otkrila je javno pred svetom, ne skrivajući lice sa vidljivim znacima zlostavljanja kroz kakav pakao je prošla zbog svog nasilnog muža.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

“Cepao je moju odeću i skidao me golu”: Elena sa masnicom na oku svedočila o jezivom porodičnom nasilju

Izvor: Luftika.rs, 07.Mar.2024, 11:36

Žrtva porodičnog nasilja, 32-godišnja Elena otkrila je javno pred svetom, ne skrivajući lice sa vidljivim znacima zlostavljanja kroz kakav pakao je prošla zbog svog nasilnog muža.. Elena iz Argosa u Grčkoj, objasnila je da je zlostavljanje od strane njenog muža počelo onda kada je ostao bez...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.