Izvor: Blic, 29.Mar.2020, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAKI 10. SRBIN JE GERMANSKOG POREKLA Iznenadićete se kada vidite čije još gene nosimo i u kom srpskom gradu ima 20 odsto Vikinga!

Polovina Srba ima slovensko poreklo, dok je u drugoj polovini najviše onih s genima starosedelaca Balkana, kaže rukovodilac Srpskog DNK projekta Milan Rajevac i dodaje da su se u genetski kod Srba "upisali" i Germani i Kelti, ali i narodi sa Kavkaza i Bliskog istoka. (Da biste nastavili sa čitanjem ovog teksta, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PATIKE ZA TRČANJE Biljana Srbljanović: Moć elite

Izvor: Blic, 29.Mar.2020

Danas je 17. dan moje izolacije ili, kako Goran Davidović Firer i Vesna Pešić zajednički definišu, mojih zatvoreničkih, robijaških dana.. (Da biste nastavili sa čitanjem ovog teksta, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)

Nastavak na Blic...

"PRATIMO SVAKI VAŠ KORAK, ZNAMO ŠTA GUGLATE I KOLIKO RADITE" Poslodavci povukli radikalne mere, poludeli za softverom koji ima POTPUNU KONTROLU NAD ZAPOSLENIMA

Izvor: Blic, 30.Mar.2020, 15:46

- Pratimo svaki vaš korak, znamo šta guglate i koliko radite. Zato, ne zabušavajte nego se vratite na posao – reči su kompanije Akos Fajnenšl koji su počeli nadzirati rad svojih radnika. (Da biste nastavili sa čitanjem ovog teksta, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.