Izvor: Blic, 15.Okt.2021, 10:10

SUZE U PROGRAMU UŽIVO ZBOG MARKA ŽIVIĆA Glumci ne mogu da dođu sebi zbog njegove smrti: "Nisam spremna za odlazak kolega koji su mlađi od mene"

Glumac Marko Živić preminuo je juče u 49. godini života od posledica korona virusa, a kolege ne mogu da se pomire sa njegovim gubitkom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRAMOTA! Užasne teorije zavere o smrti Marka Živića: "Umro je pre 10 dana, nisu hteli odmah da objave"

Izvor: Blic, 15.Okt.2021

Glumac Marko Živić preminuo je juče u 49. godini života od posledica korona virusa, a na Tviteru, što je u poslednje vreme postala praksa, kruže sramne teorije zavere, te se plasiraju neistine o tačnom datumu smrti ovog istaknutog umetnika.

Nastavak na Blic...

Voditelj TV Prva se "slomio" pred kamerama: "Ne mogu da verujem da nas je napustio Marko" VIDEO

Izvor: B92, 15.Okt.2021

Glumac Marko Živić preminuo je juče u 49. godini života. Glumac Stefan Radonjić je jedva suzdržao suze tokom emisije uživo, evocirajući uspomene na dragog kolegu...Međutim, glumac Radonjić nije jedini kog je potresla ova vest...Voditelj emisije "150 minuta" Deki Pantelić rasplakao se uživo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.