Izvor: Blic, 11.Maj.2021, 11:45

SUTRA STIŽE PRVIH 30 EVRA Kreće isplata za 630.000 ljudi, pare će dobiti i ostali koji su se prijavili, ali ne i odmah posle prve "ture"

Sutra kreće isplata prvih 30 evra pomoći građanima koji su se prijavili za podršku u okviru trećeg paketa državne pomoći. Ovo je prva "rata" od ukupno 60 evra koliko će dobiti svi koji su se prijavili, elektronski ili telefonom, dok će drugih 30 evra biti isplaćeno u novembru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUTRA STIŽE PRVIH 30 EVRA: Novac će biti isplaćen za 630.000 građana, ko se još uvek nije prijavio OVO JE ROK

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021

Praktično, od 12. maja do 20. maja trebalo bi da budu isplaćeni svi punoletni građani koji su se prijavili i koji ispunjavaju pomenute uslove...Sutra kreće isplata prvih 30 evra pomoći građanima koji su se prijavili za podršku u okviru trećeg paketa državne pomoći. Ovo je prva "rata" od ukupno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Danas počinje isplata pomoći građanima u Srbiji od po 30 evra

Izvor: Danas, 12.Maj.2021, 00:30

Punoletnim građanima u Srbiji koji su se prijavili za državnu pomoć danas će početi isplata po 30 evra, koliko će dobiti i u novembru.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.