Izvor: Blic, 22.Sep.2023, 22:08

SUTRA POČINJE JESEN, A U OVOM GRADU SRBIJE JE IZMERENO ČAK 30 STEPENI I TO U OSAM UVEČE Neverovatne temperature izmerene širom Srbije (FOTO)

Nakon vrelih i sunčanih dana, Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ), izdao je upozorenje za dane vikenda na veliku količinu padavina, lokalnu pojavu grada i olujni vetar. Međutim, ono što je šokiralo ljude, nije nevreme koje uskoro stiže, već natprosečno visoka temperatura koja je večeras izmerena u Loznici!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OD PLUS 36 DO POTOPA! Meteorolog upozorava na OPASNO NEVREME ZA VIKEND i otkriva kakvo nas vreme čeka sve do kraja oktobra: Prognoza za nevericu

Izvor: Blic, 23.Sep.2023, 05:32

Republički hidrometeorološki zavod upozorava da se tokom vikenda očekuje velika količina padavina, moguća je lokalna pojava grada i olujni vetar, međutim, u subotu, 23. septembra, kada zvanično počinje jesen, temperatura u pojedinim delovima Srbije biće neverovatnih +36 stepeni Celzijusa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.