Izvor: Blic, 28.Apr.2021, 13:29

SUTRA OTVARANJE JOŠ 7,7 KM OBILAZNICE OKO BEOGRADA Završeni radovi od Ostružnice do Orlovače

Završeni su radovi na izgradnji autoputa na obilaznici oko Beograda od mosta na Savi kod Ostružnice do petlje Orlovača i Petlovo Brdo i ta deonica u dužini od 7,7 kilometara sutra će biti puštena u saobraćaj. Takozvani sektor 4 obilaznice oko Beograda otvoriće predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završeni radovi na izgradnji autoputa na delu obilaznice oko Beograda: Projekat vredan 227 miliona evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021

Vučić sutra otvara deo deonice na obilaznici oko Beograda od Ostružnice do Orlovače..Završeni su radovi na izgradnji autoputa na obilaznici oko Beograda od mosta na Savi kod Ostružnice do petlje Orlovača i Petlovo Brdo i ta deonica u dužini od 7,7 kilometara sutra će biti puštena u saobraćaj...Tzv....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.