Izvor: Blic, 15.Apr.2024, 11:18

SUTRA ĆEMO SVI BITI KAO LUDI, A OBRT TEK SLEDI! Popaljeni brojni ALARMI, čak 4, neće nam biti dobro, ali bukvalno

I danas se nastavlja natprosečno toplo vreme, sa maksimalnom temperaturom do čak 33 stepena, ali naše telo već oseća da nam sledi velika promena. Ljudski organizam može i do čak 48 sati unapred da oseti da se vreme menja, tako da već danas mnogi imaju glavobolje, neraspoloženi su, teško spavaju, ali nam pravi udar raznoraznih tegoba tek sledi - sutra, dan pred drastičan pad temperature, na svega 9 stepeni! Danas i narednih dana nema koji alarm nije upaljen - za tegobe, visoko UV zračenje, vrućine, ali i pljuskove i grmljavine!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POPALJENI METEO-ALARMI! Dramatična promena vremena sledi VEĆ OD SUTRA, pad temperature za čak 20 STEPENI

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2024

I danas se nastavlja natprosečno toplo vreme, sa maksimalnom temperaturom do čak 33 stepena, ali naše telo već oseća da nam sledi velika promena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Telo nam šalje SIGNALE da dolazi do vremenskog obrta i 48 sati ranije! I ožiljak može da predvidi promenu: Evo šta nas sve i zbog čega boli

Izvor: Blic, 15.Apr.2024

U sredu nam posle ovih 33 stepeni Celzijusovih stiže drastičan pad temperature, negde će ona ujutru biti svega par stepeni iznad nule, što je za naš organizam veliki stres i šok. Biometeorološka prognoza, koju Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) objavljuje svaki dan, bavi se upravo time...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.