Izvor: Blic, 21.Mar.2023, 23:20

SUD U PIROTU I DALJE ĆUTI NA NAŠA PITANJA Sanjine prijave ignorisane, Miroslav ni dana nije bio u pritvoru: Ovako su tekla dva postupka protiv njega dok je nije ubio

Miroslav M. koji je 5. marta nasred ulice u Pirotu ubio svoju bivšu partnerku Sanju M. u trenutku zločina imao je zabranu prilaska, a kako saznaje "Blic" on je dok mu se sudilo zbog proganjanja, više puta kršio meru koja mu je određena zbog čega nije proveo ni dana u pritvoru. "Blic" je kontaktirao Osnovni sud u Pirotu kako bi dobili objašnjenje zbog čega uprkos kršenju mera Miroslav nije završio iza rešetaka, kao i kako je moguće da nemaju informacije da je progonitelj kršio meru zabrane prilaska. Odgovor nismo dobili ni posle četiri dana!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.