Izvor: Blic, 26.Jun.2023, 16:10

SUD PONOVO VRATIO OPTUŽNICU ZA SMRT ALEKSE Ubistvo mladića iz Niša bez sudskog epiloga i posle više od dve godine, evo šta se sada traži od tužilaštva

Viši sud u Nišu ponovo je vratio niškom Višem javnom tužilaštvu na dopunu istrage optužnicu protiv O.P. (19) iz Aleksinca koji se sumnjiči za nanošenje teških telesnih povreda Aleksi Stojmenoviću (25) iz tog grada a od kojih je on preminuo 16.maja 2021 godine, saznaje “Blic”. Ovakva odluka suda usledila je posle preispitivanja optužnice osumnjičenog koju je tužilaštvo podnelo sudu 14.marta 2023.godine. To je drugi put u ovom postupku da sud nakon povere vraća nacrt optužnice protiv O.P. na dopunu istrage tužilaštvu - prošli put to je učinjeno u decembru 2022. godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.