Izvor: Blic, 21.Mar.2023, 10:21

"STRIPTIZETE SU NA VEĆEM NIVOU OD MOJIH KOLEGINICA" Pevačica o TAJNAMA NA ESTRADI, braku i usvajanju: "Postoji žal što nemam dete"

Pevačica Zorana Pavić žestoko je oplela po koleginicama zbog provokativnih stajlinga, te ih je čak uporedila i sa striptizetama i izjavila da uništavaju pevačku profesiju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NISU SEKSI KAD SE POSKIDAJU, VEĆ IZGLEDAJU JEFTINO I BLJUTAVO Zorana Pavić oštro o svojim koleginicama: Striptizete su na većem nivou!

Izvor: Pančevac-online.com, 21.Mar.2023

Pop pevačica Zorana Pavić otkrila je za domaće medije da posećuje striptiz-klubove, te da je posle nekog vremena provedenog tamo shvatila da su striptizete na većem nivou od mnogih njenih koleginica. Naime, Zorana je osudila današnje pevačice, koje, prema njenom mišljenju, uopšte nisu seksi...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.