Izvor: Blic, 23.Jul.2023, 13:46

STRADALA ŽENA U NESREĆI KOD PRIJEPOLJA MAJKA 4 DECE Mladić (26) se zakucao u njih, pa svi završili u reci: Mališani bili sa roditeljima u vozilu, među njima i beba (FOTO)

Luka T. (26), koji je izazvao jučerašnju saobraćajnu nesreću kod Prijepolja u svom dosijeu ima već dva saobraćajna prekršaja. U nesreći je nastradala I. Đ. J. (41), majka četvoro dece, koja su bila sa njom i njenim suprugom u kolima i lakše su povređena.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U STRAVIČNOJ NESREĆI KOD PRIJEPOLJA STRADALA MAJKA ČETVORO DECE Mališani bili sa roditeljima u autu, od siline udarca vozilo završilo u reci

Izvor: Pančevac-online.com, 23.Jul.2023

Luka T. (26), koji je izazvao jučerašnju saobraćajnu nesreću kod Prijepolja u svom dosijeu ima već dva saobraćajna prekršaja. U nesreći je nastradala I. Đ. J. (41), majka četvoro dece koja su bila sa njom i njenim suprugom u kolima, i koja su lakše povređena. Nesreća se dogodila u kasnim...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.