Izvor: Blic, 29.Jun.2021, 13:51

STOTINE FOTOGRAFIJA NAGIH DEVOJAKA NAĐENE U STANU ZLOSTAVLJAČA IZ PETNICE! Istražitelji u šoku: Na slikama i maloletnice, sledi identifikacija!

Na desetine, možda i stotine fotografija nagih devojaka pronađeno je u stanu u kojem boravi Branislav Savić (65), bivši zaposleni radnik Istraživačke stanice Petnica, koga je pet nekadašnjih polaznica ove institucije u ispovesti za nedeljnik “Vreme” označilo kao seksualnog zlostavljača u periodu od 2003. do 2014. godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inspektori u šoku kad su ušli u stan "S": Stotine fotografija

Izvor: B92, 29.Jun.2021

Kriminalistučki inspektori bili su zaprepašćeni onim što su tokom pretresa pronašli u stanu B.S. (65), bivši zaposleni u Istraživačkoj stanici Petnica...On je u medijima najpre označen kao "S", i optužuje se da je sprovodio dugogodišnje seksualno zlostavljanje polaznica u ovoj naučnoj ustanovi...Inspektori...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.