Izvor: Blic, 22.Apr.2021, 00:34

"STOPE ZARAZE I DALJE PREVISOKE" Fauči pesimističan, Bajden poručuje: Do 4. jula bićemo bliže "normalnom životu"

Područja u SAD s niskom stopom infekcije mogla bi bezbedno da ublaže protivpandemijska ograničenja, ali su stope širom zemlje i dalje previsoke, izjavio je Entoni Fauči, direktor Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti za CNN.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NEMA OPUŠTANJA, SAD NA PUTU DA ISPUNI CILJ" - "STOPE I DALJE PREVISOKE": Fauči pesimista, Bajden optimista!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021

Bajden je pozvao Amerikance da nastave da nose maske..Područja u SAD s niskom stopom infekcije mogla bi bezbedno da ublaže protivpandemijska ograničenja, ali su stope širom zemlje i dalje previsoke, izjavio je Entoni Fauči, direktor Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti za CNN...Fauči...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

BAJDEN OPTIMISTIČAN: Do 4. jula bićemo bliže normalnom životu, Faluči upozorava da je stopa zaraze u SAD previsoka

Izvor: Blic, 22.Apr.2021

Predsednik SAD Džo Bajden izjavio je da su SAD i dalje na putu da ispune svoj cilj, a to je održavanje manjih skupova na Dan nezavisnosti, te da će tako biti sve dok Amerikanci budu oprezni i nastave da se vakcinišu protiv korona virusa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.