Izvor: Blic, 13.Jan.2021, 07:38

STIŽE I DO 48.000 DINARA ZA SVAKOG RADNIKA! Nova državna pomoć "pokriće" sve firme, a evo i kad treba očekivati prvu UPLATU

Iako je uoči Nove godine zvanično najavljivano da bi privreda mogla da očekuje novu državnu pomoć, malo ko je verovao da bi to mogla da budu direktna novčana davanja za svakog radnika. I dok je većina privrednika verovala da bi se ovaj put podrška odnosila na najugroženije sektore, najnovija informacija je da do Sretenja stiže "paket" koji je privreda do sada najviše pozdravljala.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kako će izgledati nova pomoć države privredi i kada možemo da je očekujemo?

Izvor: Kamatica.com, 13.Jan.2021

Iako je uoči Nove godine zvanično najavljivano da bi privreda mogla da očekuje novu državnu pomoć, malo ko je verovao da bi to mogla da budu direktna novčana davanja za svakog radnika..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.