Izvor: Blic, 28.Mar.2018, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGAO LAJNAP ULTRA EUROPE FESTVALA Muzički spektakl na Jadranu dočekuje NAJVEĆE ZVEZDE za DJ pultom

Muzički festival Ultra Europe najavio je prvu liniju poznatih izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem, šestom po redu, muzičkom spektaklu. On se ove godine ponovo vraća na stadion Poljud u Splitu u Hrvatskoj gde će biti održan od 6. do 8 jula. ULTRA Europe jedan je od najiščekivanijih događaja u svetskom kalendaru festivala za 2018. godinu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STIGAO LAJNAP ULTRA EUROPE FESTVALA Muzički spektakl na Jadranu dočekuje NAJVEĆE ZVEZDE za DJ pultom

Izvor: Scandal.rs, 29.Mar.2018, 12:58

Muzički festival Ultra Europe najavio je prvu liniju poznatih izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem, šestom po redu, muzičkom spektaklu. On se ove godine ponovo vraća na stadion Poljud u Splitu u Hrvatskoj gde će biti održan od 6. do 8 jula. ULTRA Europe jedan je od najiščekivanijih...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.