Izvor: Blic, 22.Sep.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STATUA OD SEDAM METARA USRED REKE Niš bi mogao da dobije atrakciju kakve nema nigde u svetu

Da se statua "Naise", simbola Grada Niša, postavi u rečno korito Nišave, u blizini Tvrđave, ideja je koja je potekla iz Udruženja stvaralaca Niša "Car Konstantin". Članovi udruženja su se potrudili i da naprave model statue Naise, a kako bi sve što plastičnije dočarali javnosti tu je slika kako bi sve to u konačnom izdanju izgledalo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Niš bi mogao da dobije statuu usred reke

Izvor: Radio 021, 22.Sep.2019

Statua "Naise", simbola Grada Niša, mogla bi da bude postavljena u rečno korito Nišave, u blizini Tvrđave, na predlog Udruženja stvaralaca Niša "Car Konstantin"...Članovi udruženja su se potrudili i da naprave model statue Naise, a kako bi sve što plastičnije dočarali javnosti tu je slika...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.