Izvor: Blic, 17.Maj.2023, 19:32

STANARI IZ PAKLA Radmila (75) pustila porodicu sa šestoro dece da živi besplatno kod nje: Umesto zahvalnosti, OSTAVILI NEPLAĆENE RAČUNE, RUINE I PRETNJE

"Otišla sam sa ćerkom da im pokažem šta mi duguju, napravila sam spisak računa koliko duguju, ispalo je 170.000 dinara, da bi moja ćerka pre toga sa ženom njegovom došla u konflikt preko telefona, jedna drugoj su normalno svašta rekle. Onda je njen sin (15) nagrnuo na nas, hoće da nas bije. Da ga njegov drug nije dva puta zadržao rukama, i rekao mu 'Nemoj to Marko da radiš', na šta je on odgovorio 'Hoću pobiću ih majku im je**m', ja ne znam šta bi bilo.", reči su baka Radmile (75) iz Beograda, koja je nakon humanosti koju je iskazala, prošla pravi pakao sa bivšim stanarima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.