Izvor: Blic, 08.Apr.2020, 16:31

ŠTAMPANJE OČEKIVANJA Mere države za pomoć privredi ili kako su godine STEZANJA KAIŠA poništene gotovo preko noći

San srpskog predsednika Aleksandra Vučića, barem ovaj ekonomski, raspršio se brže no što je iko mogao da pretpostavi. Godine stezanja kaiša, kako bi se davno narušena fiskalna ravnoteža povratila, javne finansije uravnotežile, deficit gotovo iskorenio, a javni dug vratio na održivu putanju, poništene su gotovo preko noći. (Da biste nastavili sa čitanjem teksta, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POSTEKOLOGIJA DRAGANA JOVANOVIĆA "Ako se iza pandemije nešto krupnije valja, zar nije čudno da se još nije oglasio Noam Čomski"

Izvor: Blic, 08.Apr.2020

Otkako sam u kućnom pritvoru, svakog jutra, penjem se na Avalu, naravno na steperu, a sa terase samo, čežnjivo, gledam ka Avalskom tornju. A stigli su mi poštom i tegići, i to pink boje, što me posebno veseli, jer znam čiji su. Tako da sam terasu pretvorio u teretanu i samo mi još fale suva vesla,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.