Izvor: Blic, 08.Maj.2023, 07:16

"ŠTA JE OVO? ZAŠTO?" Masovna ubistva u Beogradu dogodila su se 24 dana od desete godišnjice masakra u Velikoj Ivanči, sestra ubijene Jovane potresena: "Sve mi se vraća ono kroz šta sam tada PROLAZILA"

"Meni je sve ovo teško palo. Kada sam čula šta se dogodilo samo sam pomislila: Zar opet? Šta je ovo? Zašto? Sve mi se vraća ono kroz šta sam prolazila. Svaki pokret ruke me je podsetio na onaj zločin u Ivanči, kada je ubijena moja sestra...", započinje svoju potresnu ispovest za "Blic" Bojana Marinković Milutinović sestra Jovane Despotović (21) koja je ubijena u pre tačno 10 godina u masakru u Velikoj Ivanči kod Mladenovca, kada je Ljubiša Bogdanović (60) u krvavom pohodu ubio čak 13 rođaka i komšija!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.