Izvor: Blic, 23.Okt.2023, 19:36

"ŠTA DA RADIMO SA ŠVEDSKIM KRUNAMA?!" Carinske službenice uhapšene zbog mita: "Umorne smo, bolje je za sve nas da platite, šta vam teško" (VIDEO)

Kancelarija za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala Hrvatske (USKOK) podigla je optužnicu protiv dvojice carinskih službenika koji se terete da su 11. avgusta ove godine na graničnom prelazu Slavonski Šamac pokušali da uzmu mito od stranog državljanina kako bi izbegao carinski prekršaj.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Carinice snimljene kako traže mito: "Vratite robu u BiH i oprostiću vam"

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2023

USKOK je podigao optužnicu protiv dvije carinice koje tereti da su 11. avgusta na graničnom prelazu Slavonski Šamac pokušale od stranog državljanina uzeti mito kako bi izbjegao carinski prekršaj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.