Izvor: Blic, 01.Sep.2023, 01:06

"SREO SAM TOG MLADIĆA, A USKORO JE SVE SRAVNJENO SA ZEMLJOM" Uplakani vlasnik stana uništenog u eksploziji u Smederevu: "Razvaljen je skroz, više nemamo ništa" (FOTO, VIDEO)

Žitelj Smedereva kome je stan raznet u četvetak uveče u stravičnoj eksploziji u Smederevu u potresnoj ispovesti za "Blic" rekao je kako ne može da dođe sebi posle tragičnog događaja i opisao strahotu koja ga je zadesila u samo nekoliko sekundi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"IŠAO SAM OD STANA DO STANA, ČUO SAM VRISKE" Heroj iz Smedereva spasavao ranjene posle eksplozije: Na 5. spratu je zatekao najgori prizor (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 01.Sep.2023

Muškarac P. S, heroj sinoćne tragedije u Smederevu, opisao je za "Blic" kako su izgledali minuti užasa u kojima je spasavao ranjene posle eksplozije u stanu na četvrtom spratu solitera kod Karađorđevog trga, kod Duda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.