Izvor: Blic, 12.Apr.2023, 18:07

"SREĆAN NEBESKI ROĐENDAN, ANA" Prijatelj ubijene Ane Volš objavio njen snimak i potresnu poruku (VIDEO)

Ana Volš, 39-godišnja majka troje dece, poreklom iz Srbije, nestala je u novogodišnjoj noći. Tada se cela Amerika digla na noge, kao i Srbija i svi se do danas pitaju gde je nestala Beograđanka. Sve je postalo još čudnije i sumnjivije kada je par dana nakon nestanka uhapšen njen suprug Brajan Volš.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DANAS JE ROĐENDAN ANI VOLŠ! Misterija smrti prelepe Srpkinje i danas trese ceo svet - prijatelj otkrio detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023

Ana Volš, 39-godišnja majka troje dece, koja je poreklom iz Srbije, nestala je u novogodišnjoj noći...Tada se cela Amerika digla na noge, kao i Srbija i svi se do danas pitaju gde je nestala Beograđanka? Sve je postalo još čudnije i sumnjivije kada je par dana nakon nestanka uhapšen njen suprug Brajan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Ana Volš danas bi proslavila rođendan: Najbolji prijatelj objavio do sada neviđeni snimak sa prošlogodišnjeg slavlja (FOTO/VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 12.Apr.2023

Za ubistvo Ane Volš, da podsetimo, optužen je njen suprug Brajan (48), koji pred sudom ponovo trebalo da se pojavi 27. aprila

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.