ZAPALIO SE AVION SA 21 PUTNIKOM U TEKSASU: Letelica Mekdonel Daglas MD-87 sletela sa piste kod Hjustona, niko nije teže povređen!

Izvor: Kurir, 19.Okt.2021, 20:22

ZAPALIO SE AVION SA 21 PUTNIKOM U TEKSASU: Letelica Mekdonel Daglas MD-87 sletela sa piste kod Hjustona, niko nije teže povređen!

Manji avion je sleteo sa piste i zapalio se prilikom uzletanja na aerodromu kod Hjustona u američkoj saveznoj državi Teksas, a u tom incidentu niko nije ozbiljno povredđen danas, saopštile su lokalne vlasti.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Zapalio se avion, preživeli svi putnici VIDEO

Izvor: B92, 19.Okt.2021

Avion s 21 putnikom i članom posade zapalio se danas tokom poletanja u blizini aerodroma u Brukširu pri čemu je povrede zadobila samo jedna osoba...Aerodrom u Brukširu nalazi se nedaleko od Hjustona u Teksasu...Avion "McDonnell Douglas MD-87" prošao je jutros kroz ogradu dok je pokušavao da poleti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.