Izvor: Blic, 08.Jul.2023, 09:43

SRBIN UHAPŠEN NA IBICI! Približavao se kući, nosio misteriozni kofer, a onda ga je policija opkolila: Usledilo je FILMSKO HAPŠENJE

Srbin je uhapšen na Ibici, kada su ga policijski službenici zatekli u vili sa velikom količinom pet različitih narkotika, koje je krio u koferu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POGLEDAJTE FILMSKU AKCIJU HAPŠENJA SRBINA NA IBICI Srbina razotkrio misteriozni kofer: Policija ostala u šoku kada je videla ŠTA JE SVE U NJEMU KRIO! (FOTO)

Izvor: Blic, 08.Jul.2023

Srpski državljanin je uhapšen na Ibici, a njega je odao kofer koji je nosio. Kada su ga policijski službenici zaustavili ispred vile, u prtljagu su pronašli čak 10 kg različitih vrsta droge!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.