Izvor: Blic, 14.Sep.2021, 09:57

SRBIN TUKAO DO SMRTI KONZULATA U ITALIJI, pa sa prijateljem ubacio njegovo telo u kola i gurnuo u PROVALIJU. Preti mu doživotna

Italijansko tužilaštvo zatražilo je doživotnu kaznu za srpskog državljanina Ivana R. (36) optuženog da je u leto 2019. godine, zajedno sa rumunskim državljaninom Mihaijem Apopejem (50) ubio Konzulata Ingenua (42) i bacio njegovo telo sa litice u provaliju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVO JE TREĆI SRBIN OSUĐEN NA DOŽIVOTNU KAZNU U ITALIJI Ubio prijatelja jer su se posvađali KO JE LEPŠI, onda ga bacio niz liticu

Izvor: Blic, 15.Sep.2021, 07:43

Srbin Ivan Rudić (36) osuđen je u Italiji na doživotnu robiju zbog ubistva Konsolata Inđenua u leto 2019. godine i tako se, pored Igora Vaclavića i Tonija Krstića, upisao na neslavni spisak naših državljana koji su u ovoj zemlji dobili maksimalnu kaznu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.