Izvor: Blic, 01.Avg.2020, 15:28

SRBIJA I DALJE ATRAKTIVNA ZA KAPITAL IZ SLOVENIJE Čadež: "Korona nas je gurnula pet godina unapred"

Srbija će i dalje biti atraktivna za kapital iz Slovenije, dok Slovenija može da očekuje još veća ulaganja iz naše zemlje, zaključuje ljubljanski dnevnik ''Delo'' u analizi dosadašnje i mogućnosti za buduću ekonomsku saradnju dve zemlje kroz razgovor sa predsednikom Privredne komore Srbije Markom Čadežom.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prestižni slovenački časopis "Delo" O RAZVOJU SRPSKE PRIVREDE: "Balkanska država koja je puna gradilišta"

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2020

Prošle godine je registrovano 4.400 naših firmi koje trguju sa slovenačkim partnerima.."Balkanska država koja je puna gradilišta", ovim naslovom slovenačko "Delo" u najkraćem opisuje današnju Srbiju, podsećajući na velike investicije koje se usred korone realizuju u okviru 14 milijardi evra...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.