Izvor: Blic, 16.Avg.2018, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SRAMOTA JE DA NE ZNA DA RASKLOPI KALAŠNJIKOV" Šta kažu roditelji koji su decu poslali u sumanuti VOJNI KAMP na Zlatiboru (VIDEO)

Od onoga što ovde nauče imaće koristi u životu - ova kratka rečina sublimira stav roditelja koji je odlučio da svoje troje dece, sinove od 10, 12 i 15 godina doveo u vojni kamp na Zlatiboru, koji organizuje Udruženje učesnika oružanih sukoba na prostoru bivše Jugoslavije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Militarizacija mladih ili obuka za preživljavanje u prirodi

Izvor: RTS, 16.Avg.2018

U kampu na Zlatiboru deca se u uniformama obučavaju za borbu, korišćenje pušaka i noževa. Organizatori su Udruženje učesnika oružanih sukoba na prostoru bivše Jugoslavije i ruska nevladina organizacija "Enot". Slika je mnoge uznemirila, a stručnjaci upozoravaju na moguće štetne posledice...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.