Izvor: Blic, 14.Mar.2024, 23:53

SPALIO SINOVE IZ OSVETE BIVŠOJ SUPRUZI Žena je upozoravala da će ubiti decu, ali NIKO JE NIJE SLUŠAO, danas se bori da se to više nikome ne dogodi

Kada je čula zvono Kler Trosel predosetila je lošu vest. Ruke su joj se tresle dok je otvarala vrata iza kojih je stajala policija. Skamenjena samo je pitala: "Šta je uradio?", a pogled policajca potvrdio je njene noćne more.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

INSTITUCIJE PONOVO ZAKAZALE: Otac MONSTRUM ubio sinove iz OSVETE bivšoj ženi pa presudio sebi! "Upozoravala sam šta će da uradi, niko me nije slušao" (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 08:40

Najgora noćna mora njihove majke se obistinila..Kada je čula zvono Kler Trosel predosetila je lošu vest. Ruke su joj se tresle dok je otvarala vrata iza kojih je stajala policija. Skamenjena samo je pitala: "Šta je uradio?", a pogled policajca potvrdio je njene noćne more...Bivši suprug Kler, kog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.