Izvor: Blic, 08.Jan.2024, 14:21

ŠOK ZAPLENA U SMEDEREVU Policija u stanu kod dvojice mladića pronašla skoro 3 KILOGRAMA SPIDA (FOTO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su A. K. (26) i D. L. (26), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni dileri: Policija u stanu pronašla veliku količinu opojnih droga

Izvor: B92, 08.Jan.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su A. K. (26) i D. L. (26)...Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga..."Inspektori kriminalističke...

Nastavak na B92...

UŽAS U PANČEVU Dvojica u novogodišnjoj noći ispred kafane BRUTALNO pretukla mladića, on preminuo za Božić!

Izvor: Blic, 09.Jan.2024, 12:53

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo N.G.(19) i A.B.(22.) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda usled čega su doveli u opasnost život oštećenog D.J. koji je od posledica prebijanja preminuo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.