Izvor: Blic, 07.Maj.2021, 13:28

ŠOK VIDEO Antimakser napravio haos u marketu: Ušao bez maske da bi ŽENI KUPIO ČIPS, maltretirao radnice i na kraju UKRAO KESU GRICKALICA!

Bahatost, arogancija, bezobrazluk - najbolji su opisi jednog Subotičanina koji je svojim postupkom suprotno propisanim merama zaštita od korona virusa, ugrozio zdravlje svih prisutnih u jednoj radnji na severu Srbije. Međutim, njegova bahatost se nije završila na antimasker stavu koji su morali da slušaju svi kupci u prodavncii, već je nastavljena maltretiranjem radnica marketa, a onda i krađom!
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRAJNJI BEZOBRAZLUK! Antimasker iz Subotice razbesneo sve - ušao u market bez maske, pravio haos, a onda i krao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021

Svi su zgroženi njegovim ponašanjem..Bahatost, arogancija, bezobrazluk - najbolji su opisi jednog Subotičanina koji je svojim postupkom suprotno propisanim merama zaštita od korona virusa, ugrozio zdravlje svih prisutnih u jednoj radnji na severu Srbije. Međutim, njegova bahatost se nije završila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.