Izvor: Blic, 12.Jul.2023, 08:48

ŠOK U ZAGREBU Najavili paklenu vrućinu, pogodilo ih STRAVIČNO NEVREME: Odjekuje grmljavina, vetar lomi stabla, vatrogasci zatrpani pozivima (FOTO)

Kao uvertira u najavljeni vrhunac toplotnog talasa i temperature do 37 stepeni, severozapadni deo Hrvatske jutros je pogodilo - nevreme. Tako se nebo iznad Zagreba naoblačilo, odjekuje grmljavina, duva snažan vetar, a počela je da pada i kiša.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sve je bliže Srbiji: Dramatične fotografije obilaze region; Oglasili su se: Desila se greška? FOTO

Izvor: B92, 12.Jul.2023

Delove Hrvatske zahvatilo je snažno nevreme sa jakim udarima vetra koji je rušio stabla i grane, a zanimljivo je to da je nevreme iznenadilo i meteorologe...Vatrogasna jedinica Zagreba je imala pune ruke posla, najviše u centru grada, gde su srušena stabla oštetila više automobila...Stabla su se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.