Izvor: Blic, 06.Avg.2021, 23:23

ŠOK U STUDIJU! "LISICE, OVAJ MISICE" Gledateljka urnisala Jovanu Ljubisavljević - Je l' ti pogrbljeno hodaš da bi bila niža od Stefana?!

U emisiji "Narod pita" večerašnji gosti su Mina Vrbaški i Jovana Ljubisavljević. Odmah na samom početku jedna gledateljka je imala pitanje za Minu, ali je nakon toga krenula žestoko da proziva misicu zbog čega je Jovana bila vidno uznemirena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jovana doživela NEPRIJATNOST u studiju, Mina stala u njenu ODBRANU! Gledateljka brutalno ponizila misicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021

Nije se nadala tom pitanju...U toku je emisija "Narod pita", a večerašnji gosti su Mina Vrbaški i Jovana Ljubisavljević. Prvi gledalac se javio, a imao je pitanje za Minu...- Da li si se bar zahvalila Nadici, jer te žena branila, ulazila je u konflikte zbog tebe?..- Ja sam pokušala da je kontaktiram,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.